Ultiem genieten van je reis met een huurauto

Eén van de voorwaarden om optimaal te kunnen genieten van je inspirerende reis is dat je ten alle tijden in staat bent om jezelf naar de meest fascinerende plekken te vervoeren. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een auto te huren tijdens hun reis. Zo nemen zij zelf de leiding over hun reis en bepalen zij zelf wanneer en welke plekken zij bezoeken.

Wij snappen dat je met het plannen van een reis geen zin hebt om met secundaire zaken bezig te zijn zoals het huren van een auto. Vandaar dat wij hier een aantal tips hebben opgesomd zodat het huren van een auto een fluitje van een cent blijkt te zijn.

Tip 1: Zorg dat je altijd de reviews van de verschillende autoverhuurders doorneemt. Doe dit niet alleen voor reviews over de autoverhuurder in het algemeen maar ook per locatie. Het kan namelijk voorkomen dat de service van een autoverhuurder verschillend is per locatie. Zo maak je een weloverwogen beslissing welke autoverhuurder de ideale start vormt van je reis.

Tip 2: Controleer altijd even het adres van je autoverhuurder voordat je aan je reis begint. Sommige autoverhuurders zijn namelijk niet direct op het vliegveld gevestigd. Zij zijn dan vaak alleen te bereiken met een (gratis) shuttle bus. Het adres van je autoverhuurder staat altijd weergegeven op je voucher.

Tip 3: Bij aankomst op het vliegveld wil je natuurlijk zo snel mogelijk van je onvergetelijke reis gaan genieten. Daarom wordt er aangeraden om iemand van je reisgezelschap alvast naar de balie van je autoverhuurder te sturen terwijl de rest op de koffers staat te wachten. Zo ben je de menigte voor en kun je zo snel mogelijk aan je reis beginnen.

huurauto canada

Tip 4: Als je je huurauto gaat ophalen bij je autoverhuurder, zorg dan dat je de auto altijd even controleert op eventuele schade. Het wordt aangeraden om dit samen met een medewerker van je autoverhuurder te doen. Zo worden misverstanden voorkomen en weet je 100% zeker dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Tip 5: Ben je van plan om je huurauto op een andere plek in te leveren dan de plek waar je hem hebt opgehaald? Dat is vaak geen enkel probleem. Wel wordt er aangeraden om dit op voorhand door te nemen met je autoverhuurder zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Tip 6: Neem de tijd om de voorwaarden van je verzekering goed door te lezen. Als je onverhoopt schade rijdt tijdens je reis weet je in ieder geval hoe je moet handelen.

Tip 7: Zorg daarnaast ook altijd dat je je creditcard meeneemt op reis. Het huren van een huurauto gaat namelijk bijna altijd via creditcard aangezien de borg hierop ingehouden kan worden.

Tip 8: Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar HolidayCars!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>