Canada

Canada, het op één na grootste land ter wereld heeft een eindeloze verscheidenheid aan landschappen. Grote bergen, glinsterende gletsjers, regenwouden, prairies - ze zijn er allemaal, onderverdeeld in zes tijdzones.

Canada is het decor voor veel inspirerende momenten. Bij het verlaten van de bewoonde wereld kom je terecht in mooie landschappen waarbij je een grote kans hebt om ijsberen, grizzly beren en walvissen te spotten. Of je nou in de winter of in de zomer gaat, je zal ongetwijfeld grootse avonturen beleven. Je kan gaan skiën of snowboarden in de bergen bij Whistler of surfen bij de stranden van Nova Scotia.

Overal in Canada kan je heerlijk wandelen. Populaire hiking trails zijn bijvoorbeeld de West Coast Trail op Vancouver Island, de Bruce Trail in Ontario die begint bij de Niagara Falls, de Appalachian Trail in Québec, de East Coast Trail in Newfoundland en Labrador, de Chilkoot Trail in de Yukon, de paden in het Algonquin Provincial Park en de Rideau Trail langs het Rideau Kanaal van Kingston naar Ottawa.

Visum voor Canada

Tegenwoordig, sinds 2016, is het mogelijk -verplicht zelfs- om te reizen met een visum-waiver, een toestemming naar Canada te reizen zonder visum. Hier vindt u alle veel voorkomende vragen over het eTA voor Canada.

Places in Canada

Find More